top of page
u87.jpeg

YPE WIELINGA
ALLEEWEG 60A
OLDENZAAL
0638036228

Mijn studio is dé plek waar je terecht kunt voor alles op het gebied van muzikale creaties en het mixen van tracks! Als ervaren muzikant en producer help ik je graag met het schrijven en opnemen van liedjes of het voorzien van muziek voor jouw filmpjes.

Als je op zoek bent naar een eigen nummer, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen kunnen we werken aan het schrijven van de perfecte songtekst en het creëren van een unieke melodie die jouw verhaal tot leven brengt. Of je nu al een idee hebt of helemaal vanaf nul wilt beginnen, ik sta voor je klaar om je te begeleiden en samen iets moois te creëren.

Heb je een video gemaakt en wil je er de juiste muziek onder plaatsen? Ik help je graag bij het selecteren van de perfecte soundtrack die de sfeer en emotie van je beelden versterkt. Of het nu gaat om een meeslepende melodie of een energieke beat, ik zorg ervoor dat de muziek naadloos aansluit bij jouw filmpjes.

Daarnaast bied ik professionele mixing- en masteringdiensten aan. Als je al opnames hebt gemaakt en je wilt dat je tracks professioneel gemixt en afgewerkt worden, dan kan ik je daarbij helpen. Ik zorg ervoor dat elk instrument en elke stem op de juiste plek zit en dat de geluidskwaliteit optimaal is, zodat je tracks tot hun recht komen.

Dus, als je een lied wilt opnemen, muziek nodig hebt voor je filmpjes of professionele mixing wilt, kom dan langs bij mijn studio. Ik help je graag om je muzikale wensen werkelijkheid te laten worden. Neem vandaag nog contact met me op en ontdek de mogelijkheden die mijn studio te bieden heeft!

bottom of page